Over bedrijfsuitje Dordrecht

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Dordrecht er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje.

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Dordrecht. Of u nu een Zoek de Mol spel, een GPS tocht, een moorddiner, een grachtentocht met stadswandeling of een culinaire workshop zoekt, bij bedrijfsuitjedordrecht.nl vindt u het.

Maar wat belangrijker is, is dat uw teamuitje tot in de puntjes verzorgd wordt en daar is ons team enthousiaste medewerkers in gespecialiseerd. Daarnaast kunnen wij door ons netwerk van contacten met lokale horeca net wat verder gaan dan anderen.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast bedrijfsuitjes in Dordrecht organiseren wij ook in andere steden uitjes zoals:
Aalburg, Asten, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Deurne, Dongen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Haaren, Halderberge, Heusden, Laarbeek, Loon op Zand, Moerdijk, Zwijndrecht, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Tilburg, Woudrichem, Zundert, Bergambacht, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Gouda, Hellevoetsluis, Borsele, Goes, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Krimpen aan den IJssel, Leerdam, Maassluis, Middelharnis, Nieuwkoop, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijnwoude, Schiedam, Schoonhoven, Sliedrecht, Spijkenisse, Vlaardingen en Zoeterwoude.
Ook voor bedrijfsuitjes in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje op maat in Dordrecht

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een uitstap reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitje voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitstap 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig.
Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.